20110616

Tragedi Jumpa Zafira Zaki

Assalamualaikum.

Gua di serang demam.
Otak gua tepu untuk berpuisi dalam post ini.
Penulisan mengenai perempuan seperti yang di sarankan dearly I D A untuk dinilai oleh admin batalion 1001 PEREMPUAN pun tidak dapat gua siapkan.
Lagipun gua tidak harapkan apa apa dari situ.

Tengok.
Tekak dah rasa loya dah.

Penyakit morning sickness Nora Elena lah berjangkit nie. Damn!
Gua kena blah dulu.

p/s : Sejak bila gua pakai panggilan "gua" nie? Tak sopan sungguh!

14 comments:

Faten Ahmad said...

tak sopan!

Comek said...

kan? Buruk perangai. haih.

Zafira Zaki said...

tuka tajuk Tragedi 'Jumpa Zafira Zaki'.

Comek said...

haha. Betul?

Mr.Thinker@Ali said...

Gua singgah sini. Hahaha. Knp Zafira Zaki? Knp x Thaqib Zaki skali?? Hahaha. ^^

Comek said...

haha. Tak terjumpa Thaqib Zaki tersebut. Macam mana nak buat tajuk seperti itu. haha.

Mr.Thinker@Ali said...

Hahahaha. Ok2! X perlu Thaqib Zaki sbb dia x suka keluar rumah sgt mcm si gigi besi itu. LOL!

Comek said...

haha. Gigi Besi itu. Eh ini abang dia yang study di UUM kan?

Mr.Thinker@Ali said...

Yup. Knp?? Nk cont kt UUM gak ke? LOL!

Comek said...

Tak lah. Saja tanya. Ada juga apply sana.

Mr.Thinker@Ali said...

Oh, Okay lar tu. Selamat dapat sambung belajar. ^^

Comek said...

Moga moga. Thanks bro. Btw, u've nice blog.

Mr.Thinker@Ali said...

Most welcome yo! Hahaha. Mana ada nice. sudah kekurangan pengunjung setelah aku tukar template dari FB kpd normal. ^^

Comek said...

haha. Kurang kurang pun dah 6++ kot followers. Itu belum kira silent readers lagi tu. haha.