20111028

Surat Kepada Ex(s)

Bismillahhirrohmanirrohim.

Assalamualaikum.
Hai sayang. Hai baby.
What? Tak boleh panggil macam tu lagi dah? Kedekutnya. Nasib baik i tak jadi bf u olls lagi. Beruntungnya i. hikhik.
First off all, i nak tanya mengenai perkembangan hidup u olls. Eh eh eh. Ini bukan bermakna i ambil berat pasal u olls tahu. Pehlissss. I just saja ikut adat. Baru nampak sopan plus baik. Puaka puaka i pun masih ada adab tahu. Apa yang i harap harap u olls bahagia lah dengan lelaki lelaki yang lebih puaka sifatnya daripada i. kehkehkeh.

I rugi sebab hilang u olls? Wait. Mohon i luah tiga patah. Kah Kah Kah.
Luculah u olls nie. I tak rugi pun tahu. U olls nie tak ambil perkembangan betei kan? Nampak benor d*n*u. Hikhik. I sensor perkataan tu sebab i baik. U olls yang rugi sebenarnya sebab let go i. Meh i senaraikan sebab apa u olls rugi lepaskan i.

Sejak dua menjak populariti i mencanak naik tahu. Kalah populariti Miera Liyana masa pakai baju seksi. Populariti cik JejariDebab pun i dah potong tahu masa dia putus tunang dengan Apex. Eh u olls cakap i perasan? Jeles letteuwww. U olls tahu, siap ada lagi fans i yang nak buatkan fan-page untuk i. See betapa ruginya u olls. Kalau tak, boleh selitkan nama u olls sekali dalam fan-page tu. What? Menyesal sudah? Mohon i luah tiga patah lagi boleh? Kah Kah Kah.

Nak tahu lagi tahap kerugian yang u olls terima sebab tinggalkan i? I ini pembawa baka berkualiti tahu. Apa jelir jelir lidah? Jeles? I ketawa sambil tutup mulut jela bila u olls jeles. hikhik. I ada bukti tahu bahawa i pembawa baka berkualiti. U olls know what, mana nak cari lelaki Jawa + Kampar = Pan-Asian. Tak faham? Noob betei kan u olls nie? Patutlah jadi ex(s). kehkehkeh. Mak i keturunan Kampar. Ayah i keturunan Jawa. But i jadi Pan-Asian. See, betawa ruginya u olls sebab lepaskan i. Betapa rare-nya i ini. Dapat u olls bayangkan tak if kita masih bersama, kulit u olls yang kelam kelam malam tu combine dengan kulit i yang putih mulus. How sweet anak kita kan? Kenal Joo Ji Hoon? Macam tu lah nanti wajah baby kita if u olls kahwin dengan i. Dah tak payah hantuk kepala dekat dinding tu. kehkehkeh.

U olls memang rugi. Kalah kerugian yang Mamat Sepah dapat sebab putus cinta dengan Fida. U olls tahu tak i punya stamina yang tinggi. As a guy, stamina sangat penting tahu. Mana stamina untuk cari nafkah, mana stamina untuk layan member, mana stamina untuk ajar anak kayuh basikal tanpa roda tambahan, mana stamina nak layan wife(s) lagi. See, it's all about stamina. If i tiada stamina, macam mana keluarga nak bahagia. Balik kerja tidur. Bangun mandi makan. Then tidur lagi. On tv baring tidur lagi. Surely u olls tersiksa kan? hikhik. But i ada stamina yang tinggi tahu. I sanggup tak tidur beberapa hari untuk lihat isteri isteri i bahagia. Ruginya u olls lepaskan i.

Di dalam Surat Kepada Bakal Wife(s) surely u olls dah baca mengenai ahli keluarga i yang super ramai kan? Di situ u olls dah rugi. U know what, tergolong di dalam keluarga yang ramai, adalah satu perasaan yang sangat ohsem! Bila pakat cuti umum ramai ramai balik kumpul makan sama sama. Ah it's damn sweet. Setahu i, u olls bukan tergolong di dalam keluarga yang besar. See, dah rasa meluapkan tahap kerugian tu? kehkehkeh.

Lastly, i nak kata yang u olls memang rugi tinggalkan i sebab i sudah ada ciri ciri bapa mithali tahu. Ketawa kan i? I join la sepatah dua. ha ha. U olls tahu tak i dah superb bab bab jaga baby. Setakat dukung, mandikan, cibukkan bila baby yakyik, diamkan bila menangis, tidurkan dalam pelukan. Ah i boleh buat itu semua sambil siapkan entri ini tahu. Kalau serah kat u olls baby tu silap silap seluar entah pakai kat mana, lampin pakai kat mana, baju entah kat mana. pffttt. Btw, i pun pandai masak tahu. Nak harapkan u olls, makan hati jela yang i dapat. kehkehkeh.

I rasa cukuplah kot untuk nyatakan kerugiaan yang u tanggung sebab tinggalkan i. I know it's not about kerugian wang ringgit. Tapi wang ringgit tak dapat membeli kebahagiaan tahu. U olls sakit hati ke? hikhik. Kesian. Sedih!

I nak layan dinda(s) i dulu lah ye. Dah penuh notification facebook i tu. Jeles? Kah Kah Kah.



Yang Ikhlas Menyakitkan Hati Mu.
Masih-Kanda-Pan-Asian-Negeri-Selatan.

5 comments:

Najwa Fatin said...

perghhh !
gilaa neh..
HAHA~

thumbs up :)

nurul lila said...

seronokk weyh ! hahahahaah. . .

syarina syakila said...

hahahahaha..
bergetar segala taik hidungg aku..
wawawawawa..

IkiN NikisA said...

wa caya lu la bro ..
ayat superb glew !

husnul.laili said...

gilaa lah !
BER-dekah wee BER-dekah.
TERBAIKK sangat dah neh. muahahhahaha.