20111116

Search Keywords

Aku dok belek belek blog ni. Daripada post post lama terus kepada komentar komentar, masuk ke simpang setting, aku berhenti kejap dekat Design. Takdak idea. Aku terus gelongsorkan jari terus kepada Monetise. Haram jadah aku tak faham dekat situ. Aku jenguk jenguk sebelah. Nampak Stats. Rileks kejap. Main asap barang senafas dua. Aku geledah. Aku terus singgah dekat Traffic Source then scroll sampai bawah. Nahhh nie dia Search Keywords untuk blog aku.




                                       Clik untuk tumbesaran sihat




Nak kata aku pelik ada, nak kata lawak pun ada jugak ye dak? Ratu cantik kebaya? What the fuuuuu? Ini bukan blog contest cantik ke ratu kebaya bagai. kahkahkah.


Cinta gila?  Sekadar lelaki biasa? Belum matang bercinta? Ok. Part ni aku boleh terima lagilah ye dak sebab banyak post yang aku up berkaitan cinta.

But part haiyaa apa lu ini macam dengan haiyaa apa lu macam ni yang aku tak faham. Entah blog cina mabuk mana entah yang korang nak search last last bawak ke blog aku nie. heh!

Btw, terima kasih kepada peminat peminat, pembaca pembaca yang tidak jemu jemu membaca dan membubuh komentar sama ada membina atau pun tidak. Kahkahkah.

p/s : Kalau kat menatang Audience tu menunjukkan audience blog menerusi negara ke apa?

1 comment:

Zuraidah said...

Haaaa. Tak kan jiwang kot Encik Zaimie bin Jamat ni? HAHA.